Familieshoot

Wauw! Tot nu toe één van de grootste groepen die ik heb mogen vastleggen. Gelukkig zijn grote groepen mij niet onbekend, dus dit kwam helemaal goed. Deze familie hield niet van poseren en laat dát ons nou binden, want natuurlijk maken we ook foto's waarbij iedereen in de camera kijkt, maar als de focus mag liggen op spontane momenten en humor dan doe ik dit graag. De familie nam tijdens het familieweekend de tijd om foto's samen te maken, een tijd waarin je met zijn allen blijvende herinneringen maakt en ook nog plezier hebt, dat zijn wat mij betreft twee vliegen in één klap. Naast de grote groepsfoto's namen we natuurlijk ook even tijd voor gezinnen en foto's in kleinere groepen.

Beperkt bereikbaar en beschikbaar

Helaas ben ik vanwege drukte in 2023 zeer beperkt bereikbaar en beschikbaar. Bedankt voor het begrip!

Benieuwd naar jou!