Gezin

Gezinsshoot

Dit gezin was op zoek naar een industriële locatie voor een shoot. Deze locatie had ik kortgeleden ontdekt, zoals te zien was in een andere blog en deze was helemaal geschikt. Een plek met meerdere hoekjes, waardoor elke foto een eigen sfeer geeft en zo is er veel variatie!

Familie

Familieshoot

Zo leuk om deze familie na een jaar nóg eens te zien! Tijdens de bruiloft van één van deze prachtige mensen, werd ik weer geboekt, maar dan voor een familieshoot. En wát voor een familieshoot. Een prachtige grote familie van zes kinderen met inmiddels alle aanhang. Zelf kom ik ook uit een gezin van zes met inmiddels ongeveer net zoveel aanhang, dus niets is mij te gek. Wat een heerlijke shoot. Zo tof om een keer binnen te shooten! Stond al even op mijn lijstje =)

Bruiloft

Bruiloft

Dit prachtige stel leren kennen als ceremoniemeesters tijdens een andere bruiloft. Zo dankbaar dat ik ze in de periode tot aan hun bruiloft en op de dag zelf beter mocht leren kennen, want dit zijn twee prachtige mensen die hun leven als man en vrouw verder leven. Wat een dag, vol liefde, geluk en een lach en een traan. Nog lang nagenieten hiervan!

Bruiloft

Bruiloft

Een dag om nog lang van na te genieten! Een heerlijke dag beleefd met dit geweldige stel. Door een enorme voorbereiding door dit bruidspaar, werd deze bruiloft zo persoonlijke en sfeervol. Precies dit heb ik in beeld proberen te brengen, in alle kleine details was te zien hoe dit bruidspaar samen hadden toegeleefd naar deze dag. En dit mocht ik meebeleven. Hen ontzettend dankbaar dat ik de dag mocht meemaken en mocht vereeuwigen.

Zwangerschap

Zwangerschapsshoot

In juli vorig jaar banjerde ik met dit mooie stel door een graanveld in de provincie Groningen. Hun prachtige trouwdag. Weten jullie de foto’s van deze twee nog? Wauw, dan een jaar later mocht ik een gezin-in-de-dop vastleggen. Wat waren ze aan het stralen, zo blij met de komst van de kleine.

Familie

Familieshoot

Met de hele familie op pad. Vanwege het warme weer de verkoeling van de schaduw opgezocht. Het zonlicht, de kleuren gaven zo’n fijne sfeer aan de foto’s. Dát in combinatie met de heerlijke sfeer in deze familie, maken de momenten zo waardevol. En precies dat heb ik geprobeerd vast te leggen. Zo fijn als zij dan vinden dat dit gelukt is!

Familie

Familieshoot

Wauw! Tot nu toe één van de grootste groepen die ik heb mogen vastleggen. Gelukkig zijn grote groepen mij niet onbekend, dus dit kwam helemaal goed. Deze familie hield niet van poseren en laat dát ons nou binden, want natuurlijk maken we ook foto’s waarbij iedereen in de camera kijkt, maar als de focus mag liggen op spontane momenten en humor dan doe ik dit graag. De familie nam tijdens het familieweekend de tijd om foto’s samen te maken, een tijd waarin je met zijn allen blijvende herinneringen maakt en ook nog plezier hebt, dat zijn wat mij betreft twee vliegen in één klap. Naast de grote groepsfoto’s namen we natuurlijk ook even tijd voor gezinnen en foto’s in kleinere groepen.

Gezin

Newbornshoot

‘We zijn nog steeds zo blij met de foto’s van het geboortekaartje van ons vorige zoontje, dat zouden we ook heel graag weer willen op het geboortekaartje van #4’. Een mooier compliment kun je volgens mij niet krijgen, dat je nog een keer geboekt wordt. En dat voor mensen die zo dichtbij je staan, dat maakt het zo ontzettend speciaal. Dankbaar voor dit lieve ventje, hij mag in zijn handjes knijpen met zijn plekje.

Gezin

Gezinsshoot

Tijd voor een update! Eind 2018 stond dit gezinnetje al eens voor mijn camera, maar nu waren de foto’s toch echt wel toe aan een update. De vorige shoot in de winter, was het nu tijd voor een fijne zomershoot. Een wedstrijdje rennen, bloemetjes plukken én geven en samen spelletjes spelen is toch het leukste wat er is? Het vastleggen van deze intieme momenten is voor een kind vaak bijzaak en dat moet ook, dan is zij heerlijk zichzelf!