Liefde

Loveshoot

YAY! Ik deed even een dansje. Want deze loveshoot stond al even ingepland, toen ik ineens een berichtje kreeg. Naast een loveshoot, werd dit ook om de liefde voor een nieuw wonder te vieren en vast te leggen. Super bijzonder om te mogen vastleggen voor deze lieve mensen. De shoot stond helemaal in het teken van mijn nieuwsgierigheid voor de baby. Maar natuurlijk kreeg de liefde tussen hen ook ruimte op de foto’s!

Familie

Familieshoot

‘Onze ouders hebben alleen oude kinderfoto’s van ons aan de wand’. Bij hoeveel (groot)ouders is dit het geval? Gelukkig kunnen bij deze ouders de muren weer worden volgehangen met een nieuwe update. Dat werd tijd, want deze broers zijn niet klein meer. Inmiddels is het ook allang tijd om de vriendinnen een prachtige plek in huis te geven.

Bruiloft

Bruiloft

Wauw, wat een intieme bruiloft mocht ik meemaken met de prachtige stel. Ik kan er zoveel over zeggen, maar het was intiem, ongedwongen en een dag vol liefde voor elkaar. Zo dankbaar om deze intieme momenten van zo dichtbij mocht meemaken en voor hen mocht vereeuwigen. Wat een voorrecht.

Familie

Gezinsshoot

Bij deze shoot hebben we foto’s gemaakt op een nieuw plekje dat ik herontdekte in het bos. Toch blijft een bosrijke omgeving vaak favoriet bij gezinnen. Zelf ben ik ook ontzettend gelukkig in het bos, qua foto’s brengt het qua schaduwen en lichtinval een extra uitdaging met zich mee. Maar juist hierdoor kan je er een extra stukjes sfeer aan geven. Helemaal als de zon lekker schijnt. Een heerlijk shoot met dit gezin, de kinderen waren voor elk spelletje in! Zoals een wandeling in het bos moet zijn!

Familie

Familieshoot

Daar hebben we mijn favoriete locatie weer! Dit keer een warme dag, waardoor we voor een aantal foto’s de schaduw opzoeken. Maar tussen de bomen door schijnt ook de zon, waardoor je hier prachtig licht hebt. Deze locatie is blijkbaar van alle gemakken voorzien. En een heerlijke shoot gehad. De foto’s bij de ouders van deze broers kunnen weer een update krijgen. En wรกt voor update, toch heerlijk al die blije gezichten en spontane lachjes?

Familie

Familieshoot

Bij familieshoots komt alles samen, een miniloveshoot, familiefoto’s, gezinsfoto’s, foto’s met kinderen. Lekker flexibel zijn, door de kinderen de ruimte te geven om zichzelf te zeggen. Alleen dan krijg je ongedwongen foto’s. Maar wat heerlijk om zo’n gezin, met deze prachtige dochters vast te leggen. Zelf hadden ze zoveel plezier, dat spontane foto’s geen opgave was!

Newborn

Newbornshoot

Dit was een hele speciale shoot, want deze mama ken ik al sinds ik herinneringen heb. Zo mooi om het prille gezinnetje te mogen vastleggen, lekker thuis in de eigen omgeving van de baby. En dat hij comfortabel was, dat zie je terug op de foto’s. Hij werkte zo lief mee!

Bruiloft

Bruiloft

Mijn eerste bruiloft van het jaar weer een feit! Een dag met alles erop en eraan, met ceremonie en de verdere dag mochten we beleven in een prachtige boerderij in een landelijke omgeving. Deze twee prachtige mensen vertrouwden mij de foto’s toe. Een heerlijke dag gehad, met zoveel lieve mensen en gezellige momenten. Hopelijk is de sfeer te vangen in de foto’s.

Gezin

Newbornshoot

Een prachtig gezin mogen vastleggen, omdat zij een nieuw wonder, zoon en broertje mochten ontvangen. Omdat ik zelf ook opgegroeid ben in een groot gezin, kan ik zo genieten van deze shoots. Het loopt altijd anders dan dat je plant, maar dat is helemaal okรฉ want de spontane momenten zijn vaak zo leuk! Grote zus die haar camera erbij pakt en de broers die lol maken. Genieten!