Newborn

Newbornshoot

Wanneer je een stel al hebt leren kennen tijdens een zwangerschapsshoot is het heel bijzonder om hen een aantal weken daarna te mogen opzoeken. Ineens zijn ze ouders, en wat een trotse en lieve ouders zijn deze twee. Deze kleine meid mag blij zijn met deze ouders! En ze heeft ook gelijk een ander familielid, de hond! Die bleef steeds in de buurt en komt dan ook regelmatig op de foto’s voorbij!

Zwangerschap

Zwangerschapsshoot

Deze twee prachtige mensen, kwamen meer dan een uur rijden om door mij te worden vastgelegd! Ze hadden foto’s van een familieshoot gezien en werden zo enthousiast, dat ze mij vroegen voor hun zwangerschapsshoot. En het was heerlijk! We hadden prachtig weer, een prachtige locatie, en een prachtig gezinnetje natuurlijk! Nadat ik hen de foto’s had gestuurd, waren ze er zo blij mee dat ze mij ook hebben gevraagd voor een newbornshoot. Dus dat gaat binnenkort gebeuren, dan mag ik op pad!

Bruiloft

Bruiloft

Wat een prachtige dag mocht ik meemaken met dit bruidspaar. Een dag waarbij liefde en geluk op elk moment zichtbaar was, tussen het bruidspaar maar ook met hun familie en vrienden. We maakten foto’s in Gees, waar een geweldige verrassing op ons stonden te wachten, namelijk allemaal dieren, waaronder twee ezels. Zo tof om hier spontaan op in te spelen!

Newborn

Newbornshoot

Voor deze shoot mocht ik afreizen naar een gezin in Utrecht! Zo bijzonder als een gezin van zo ver weg, mij als fotograaf vraagt! Bij de deur werd ik al verwelkomt en gekeurd door de grote zus van de kleine, maar ik mocht gelukkig naar binnen. Wat een heerlijke shoot, zo’n trotse grote zus en ook haar zusje deed het enorm goed. Voor de foto’s van haar alleen was ze zo helder!

Bruiloft

Bruiloft

Ahhh zo enthousiast over deze bruiloft! Zo tof als je beide momenten in de ochtend mag meemaken, zowel van de bruid als die van de bruidegom. Na een ge-wel-di-ge first look, gingen we op weg om foto’s te maken in Smeerling. Hele fijne plekjes daar! Daarna was het verdere feestje op de camping, waar ze elkaar van kennen. Zo bijzonder en intiem!

Bruiloft

Bruiloft

WIEHOE! Mijn eerste bruiloft van 2021, op een prachtige dag in eind juni. Een heerlijke dag! Zo fijn als het bruidspaar dichtbij elkaar woont. Zo kon ik op de bruiloft zowel het ochtendmoment van de bruid als die van de bruidegom meemaken en vastleggen. De shootfoto’s hebben we gemaakt op één van mijn favoriete locaties: Exloo. Het was een dag waarbij het geluk, plezier en liefde voelbaar aanwezig was. Hopelijk zien jullie dit terug in de foto’s.! Zo dankbaar dat ik hier getuige van mocht zijn en hen tastbare herinneringen mag meegeven!

Zwangerschap

Zwangerschapsshoot

YAY! Bij dit prachtige stel mocht ik naast deze heerlijke zwangerschapsshoot ook een newbornshoot fotograferen! Zo leuk als van tevoren het vertrouwen er al is en deze samen worden geboekt. De zwangerschapsshoot planden we in de avond, voor zonsondergang. Maar wat een geluk hadden we met een prachtige avondzon, die de foto’s een fijne sfeer geven. Daarnaast maakt het plezier, liefde en geluk tussen deze twee de foto’s natuurlijk ook tot dit resultaat!

Familie

Familieshoot

Je ouders als verrassing foto’s geven van hun kinderen en kleinkind, hoe leuk is dat? Met deze familie(s) mocht ik op pad om foto’s te maken, als cadeau voor hun ouders 25-jarig huwelijk! Ze hebben de foto’s laten zien in een filmpje en ze waren super blij met de foto’s! Foto’s zijn een vastgelegd moment, van geluk, liefde, herinnering! Hoe mooi om dit te geven aan een ander?

Newborn

Newbornshoot

Een nieuw familielid, zoon en broertje vastleggen. Ontzettend fijn om dit net uitgebreide gezin op de foto te mogen zetten. Hoe fijn als je al aan de fotograaf gewend bent geraakt door de zwangerschapsshoot van tevoren. Dat maakt dat er gelijk een ontspannen sfeer hangt en dát is terug te zien in de foto’s. Prachtig als ook de liefde van de grote broer zo zichtbaar is. Deze liefde kon ik vangen in beeld!