Gezin

Newbornshoot

Gezinsuitbreiding bij dit prachtige gezin en zo mooi als ik een newborn mag vastleggen. Deze kleine was heerlijk helder tijdens de shoot, daardoor mooie foto’s kunnen maken van zijn wakkere gezichtje. Maar hij viel ook bij mama in slaap, tussen de foto’s door even een voeding! Ik neem altijd uitgebreid de tijd voor een shoot, zodat de kleine zich heerlijk op zijn gemak voelt!

Liefde

Loveshoot

Het was alweer even geleden dat iemand een loveshoot bij mij boekte! Wanneer ik een stel vastleg is dit vaak op een bruiloft of tijdens een zwangerschapsshoot. Maar hoe mooi is het om samen de liefde te vieren, jullie liefde op beeld. En zoals voor dit stel, de foto’s bij grootouders waren aan vervanging toe. Prima reden om een shoot te boeken dacht ik zo! Eigenlijk heb je ook helemaal geen reden nodig vind ik 😉

Newborn

Newbornshoot

Een dochter en zusje! Zo heerlijk om na een zwangerschapsshoot het gezin thuis te ontmoeten en te zien hoe trots de grote broers zijn op hun zusje. Haar laten zien en haar vasthouden en haar je favoriete trekkers laten zien! Ik vind het heerlijk en geniet elke seconde van alle aandacht die het gezin voor elkaar heeft. En dan mag ik dit ook nog vastleggen voor ze! En als zij dan net zo dankbaar zijn, geweldig!

Newborn

Newbornshoot

Deze mama wilde graag de baby echt newborn vastgelegd hebben. Dit prachtige meisje ziet er met haar prachtige haar al zo oud uit, maar toch echt net geboren. Wat een heerlijke shoot. De kleuren en de sfeer kwamen zo fijn samen! Ik vind het altijd heerlijk om alle combinaties vast te leggen, de kids samen, de baby alleen en natuurlijk mama even apart met de kleine. Toch veel variatie op maar één plekje in huis!

Zwangerschap

Zwangerschapsshoot

Bij een zwangerschapsshoot kun je er ook voor kiezen om dit heerlijk thuis te doen, zodat je foto’s kunt maken op je eigen bank, op je favoriete plekjes in huis en in de babykamer. Met dit prachtige stel kozen we voor beide, én heerlijk thuis én heerlijk buiten! En dat op één van mijn favoriete plekjes! De bewolking en mist gaven de foto’s buiten een heel fijne sfeer!

Familie

Familieshoot

“Er moet nodig een nieuwe familiefoto aan de wand bij (o)pa en (o)ma”. Dit is één van de meeste redenen waarom er een familieshoot wordt geboekt. Zo ook deze shoot! En inmiddels hangt de nieuwe foto al aan de muur, van de hele familie. Natuurlijk nemen we naast de familiefoto’s ook gezinsfoto’s. Dit keer op twee prachtige plekken, het najaar liet zijn kleuren voor ons nog even zien!

Familie

Familieshoot

Al een tijdje stond de Sahara in Ommen op mijn lijstje om eens een shoot te doen. Deze prachtige familie vond dit ook een goed idee en op een heerlijke zondagmiddag gingen we aan de slag in het zand. Wat een plezier hadden we, ze gingen enthousiast aan de slag met mijn opdrachtjes en ze hadden samen het grootste plezier. En volgens mij is dat heel goed zichtbaar in deze foto’s. Wat een liefdevolle familie!

Gezin

Gezinsshoot

Op een zonnige ochtend in de herfst ging ik met dit gezin op pad bij het Hemelriekje, de kinderen kwam op hun fiets aan en konden hun energie heerlijk kwijt in het zand en de bossen. Met een aantal leuke spelletjes konden de kinderen lekker ontspannen en er herinneringsvolle momenten van maken met hun ouders. Tegelijkertijd was dit een zwangerschapsshoot, want dit gezin is in verwachting!

Newborn

Newbornshoot

Een meisje! Deze papa en mama wisten al dat het een meisje was, maar voor de omgeving was dit een verrassing! Een wat een prachtig meisje, die tijdens de shoot wakker was en ook heerlijk bij mama in slaap was gevallen. Zo mooi om dan de heldere blik te mogen vastleggen, maar ook het tevreden gezichtje, heerlijk ontspannen in slaap.