Newborn

Newbornshoot

Om na een prachtige zwangerschapsshoot ook een newbornshoot te mogen doen, vind ik geweldig. Het is zo leuk om elkaar beter te leren kennen en ook bij hen thuis te mogen komen! Op een prachtig plekje, in Twente! En wat een liefde mocht ik op beeld vastleggen, want er was alleen maar liefde voor deze kleine meid! Liefde vanuit de drie generaties voor haar, die ik ook mocht vastleggen!

Zwangerschap

Zwangerschapsshoot

Herkennen jullie dit prachtige stel nog? Een jaar geleden, waren zij het bruidskoppel op een van mijn eerste bruiloften als fotograaf! Zij vertrouwden mij als een van de eersten hun foto’s toe! De foto’s zijn te vinden op mijn website. En nu vroegen zij mij voor de zwangerschapsshoot, YAY! Zij nu in verwachting van een kleine. Hoe bijzonder dat ik hen in dit proces heb mogen volgen.

Familie

Familieshoot

Foto’s voor opa en oma, van hun kleinkinderen. Wat een goed idee hadden deze neven en nichten, want wat moet je opa en oma nog geven? Vroeger kon je mooi een tekening maken, maar daar kom je nu niet meer mee weg. En het was een succes. De plezier onder elkaar zat er al snel in en dรกt is terug te zien! Een blije opa en oma hoop ik!

Bruiloft

Bruiloft

Ohhh een prachtige bruiloft! In de ochtend hielpen de moeder en zus de bruid met klaarmaken en wat was het een prachtige bruid. Daarna samen foto’s gemaakt, met hun hond! Dat mocht voor hen niet ontbreken en dat vind ik alleen maar leuk. Bij deze bruiloft hadden we nog tijd om in de avond er ook nog even op uit te gaan om wat foto’s te maken! De dag gezamenlijk afsluiten, geweldig!

Zwangerschap

Zwangerschapsshoot

Ooooh een shoot met familie! Dat is zo bijzonder. In de buik van deze prachtige mama zat mijn aanstaande neefje of nichtje. En de verwachting straalt er zowel letterlijk als figuurlijk vanaf! Het is zo bijzonder dat twee mensen al zoveel van iemand kunnen houden, die zij nog nooit hebben ontmoet! En dat mogen uitstralen! Wat een geluk heeft deze kleine met deze prachtige en liefhebbende ouders en enorm blije tante natuurlijk ๐Ÿ˜‰

Familie

Familieshoot

Een hele grote familie mocht ik op de foto zetten, met allemaal verschillende leeftijden. Een leuke uitdaging om spontane momenten te kunnen vastleggen. Dan helpen een aantal leuke opdrachten om iedereen op hun gemak te stellen en er een leuke shoot van te maken! Iedereen werkte zo leuk mee! We hadden ook tijd om alle gezinnen even apart op de foto te zetten.

Familie

Familieshoot

Een shoot, op de plek waar wij vier en een half jaar geleden onze trouwfoto’s hebben gemaakt! Erg bijzonder! En het was zo’n fijne shoot, de sfeer van de natuurlijke tinten in de omgeving die zo mooi waren afgestemd op de kleding. Daarnaast hadden we zoveel geluk met het weer en het zonnetje. En wat een gezelligheid gaf deze familie, zoveel plezier samen. En dat is te zien!

Familie

Familieshoot

Al tijden was de foto van alle kinderen en kleinkinderen in het huis van opa en oma aan vervanging toe! De jongsten van de kleinkinderen stonden nog niet op de foto en de anderen waren natuurlijk al gegroeid en ouder geworden. Mooi moment om een shoot te plannen, waar natuurlijk ook even ruimte is om de gezinnen apart even op de foto te zetten!

Newborn

Newbornshoot

Wanneer je een stel al hebt leren kennen tijdens een zwangerschapsshoot is het heel bijzonder om hen een aantal weken daarna te mogen opzoeken. Ineens zijn ze ouders, en wat een trotse en lieve ouders zijn deze twee. Deze kleine meid mag blij zijn met deze ouders! En ze heeft ook gelijk een ander familielid, de hond! Die bleef steeds in de buurt en komt dan ook regelmatig op de foto’s voorbij!