Gezin

Gezinsshoot

Dit prachtige gezin kreeg van een vriendin een fotoshoot cadeau en dat was voor hen wel even wennen, want normaal gesproken staat zij zelf ook aan de andere kant van de camera. Dit maakte het voor mij wel extra spannend. Op twee heerlijke locaties konden we fijne momentjes creëren, die ik kon vastleggen!

Familie

Familieshoot

Ter ere van het 40-jarig huwelijk een heerlijke familieshoot gedaan met deze familie. Naast foto’s van de hele familie maakte ik ook tijd om foto’s te maken in kleinere groepen. De kleding was helemaal op elkaar afgestemd en de gekozen locatie paste er helemaal bij. De sfeer in deze familie was zo warm, dat ik me erg welkom voelde en we zoveel lol hadden. Hopelijk is dat terug te zien in de foto’s!

Zwangerschap

Zwangerschapsshoot

Enorm genoten van deze shoot! Een gezinnetje dat binnenkort wordt uitgebreid wordt met een kleine. Deze energieke grote broer maakte de momentjes zo bijzonder en spontaan! Samen gezocht naar ‘dennisappels’, wedstrijdjes rennen met papa en mama en even spelen met zijn bulldozer. Zo zien de gezinsshoot er bij mij uit! Zo heerlijk als de kinderen hiervan kunnen genieten, dan zie je papa en mama natuurlijk ook stralen!

Newborn

Newbornshoot

Na een zwangerschap ook een newbornshoot mogen doen, leek mij zo bijzonder om eens te mogen doen. Dit prachtige gezin gaf mij deze kans, zo mooi om dit van zo dichtbij te mogen meemaken en vast te leggen. Bijzonder om te zien hoe zij ineens ouders worden en al zoveel liefde hebben voor de kleine! Bekijk mijn vorige blog om de foto’s van de zwangerschapsshoot te bekijken!

Zwangerschap

Zwangerschapsshoot

Dit prachtige stel verwacht een kindje en de zwangerschap mocht ik vastleggen! Stiekem werden tijdens deze shoot ook de babyshower voorbereidingen getroffen. Hier had mama nog niks van door! Bij deze shoot hadden we twee locaties uitgezocht, bij hen thuis en heerlijk in de natuur. We hadden zoveel geluk met het weer, maar met dit mooie stel had ik sowieso al geluk!

Newborn

Newbornshoot

Deze prachtige mama was zwanger van de derde, toen ze mij vroeg voor een newborn fotoshoot! Ik werd helemaal enthousiast van deze vraag, dit wilde ik natuurlijk heel graag doen. Zo fijn om mijn eerste échte newbornshoot bij familie te mogen doen. Een aantal dagen nadat de kleine vent was geboren, bezocht ik dit fijne gezin. Omdat deze kleine een grote zus en broer heeft, ook veel aandacht voor de familiefoto’s!

Zwangerschap

Zwangerschapsshoot

In de heerlijke omgeving van ‘t Nije Hemelriek in Gasselte, een shoot mogen doen met deze aanstaande papa en mama. Er groeit gewoon een kleine in de buik van deze mama, zo bijzonder om bij stil te staan en helemaal om vast te mogen leggen. Het was een enorm koude en winderige dag, maar deze twee sleepten zichzelf erdoorheen. Door de liefde in dit (aanstaand) gezinnetje bleven ze warm denk ik!

Bruiloft

Bruiloft

JAAA! Zo gaaf, gevraagd voor een bruiloft! Na een kennismakingsgesprek met dit prachtige stel, konden de voorbereidingen beginnen. Het bleef tot het laatste moment spannend welke onderdelen van de bruiloft konden doorgaan. Uiteindelijk een volwaardige dag mochten meebeleven. Zo dankbaar dat dit kon én natuurlijk dat ik dit mocht vastleggen! En stiekem ook trots op het resultaat!

Gezin

Gezinsshoot

Een heerlijke heerlijke herfstshoot mogen beleven met dit heerlijke gezin. Nadat we elkaar beter leerden kennen was er een ontspannen sfeer en ruimte voor plezier en spontaniteit. We hadden zoveel geluk met het weer en dat geeft zo’n fijne sfeer aan de foto’s!