Zakelijk

Zakelijke shoot

Voor alles is een eerste keer. Ik mocht aan de slag met een ondernemer, voor foto’s op social media en de website. Een nieuwe shoot voor mij, dus veel voorbereiding! Voorafgaand aan de shoot op zoek naar een fijne locatie, natuur gecombineerd met een huiselijke sfeer. Samen hebben resultaat gecreëerd, ongedwongen en persoonlijk!

Gezin

Gezinsshoot

Nadat ik een heerlijk nieuwe fotolocatie had ontdekt, ging ik met dit gezin op pad. De jongens waren lekker energiek en werkten graag mee met alle kleine spelletjes die ik bedacht. Heerlijk om ze hiermee af te leiden, zodat ze toch stiekem van de fotoshoot genieten. Hele fijne momentjes met dit gezin mogen beleven!

Gezin

Gezinsshoot

Wat een verrassing voor dit gezin. De lieve mensen om hun heen, hadden hen een fotoshoot cadeau gegeven. En dit was ze enorm gegund. Ik vond het heerlijk om met hen op pad te gaan. Uiteindelijk mocht ik trots zijn op het resultaat, want ze waren erg blij met hoe ik hen had vastgelegd.

Liefde

Loveshoot

YAY! Mijn eerste loveshoot! Ik keek er al een tijdje naar uit om een koppelshoot te doen. Nu had ik al vaker een stel vastgelegd, in combinatie met een zwangerschapsshoot of een gezinsshoot, maar nog nooit alleen een koppel! Voorafgaand aan elke shoot, bedenk ik een aantal poses en opdrachten. Tijdens de shoot ga ik ontdekken welke het beste bij hen past. Dit stel kon zo van elkaar genieten en de liefde was zelfs voor mij voelbaar! Zo mooi! Maar er was ook veel ruimte voor plezier!

Gezin

Gezinsshoot

Een wel heel bijzondere en intieme shoot heb ik met dit gezin mogen beleven. De mama van een prachtig meisje vroeg, of ik wilde vastleggen dat zij borstvoeding gaf. En achteraf kan ik dit maar al te goed begrijpen, wat een intiem moment tussen mama en dochter. Tussendoor natuurlijk ook nog foto’s samen met papa vastgelegd.

Bruiloft

Bruiloft

Door één van de genodigden van een bruiloft, werd ik gevraagd als fotograaf. Ik werd gevraagd voor een bruiloft! Jippie! Het was een verrassing voor het bruidspaar, hoe leuk! Bracht wel wat uitdagingen met zich mee, namelijk dat ik het bruidspaar pas leerde kennen op hun trouwdag zelf. Uiteindelijk heb ik JA gezegd! En dit is het resultaat, van mijn eerste bruiloft!

Gezin

Gezinsshoot

Geboekt voor een gezinsshoot! Zo tof, om met kinderen op pad te gaan. Zij maken foto’s zo ontspannen en persoonlijk. Bij een shoot met kinderen, kies ik vaak voor een ruime locatie. Als de kinderen dan even niet aan de beurt zijn, kunnen ze heerlijk hun energie kwijt door even te rennen of klimmen. Stiekem maak ik dan natuurlijk ook foto’s van hen. En tussendoor kan even wat foto’s maken van de ouders, want dat is vaak al zo lang geleden!

Zwangerschap

Zwangerschapsshoot

Mijn eerste aanvraag voor een fotoshoot. Een zwangere mama, wilde samen met de aanstaande papa een zwangerschapsshoot boeken. Zo tof dat ze bij mij terechtkwamen! We hadden vooraf twee locaties uitgezocht, waar we de foto’s zouden maken. Na een goede voorbereiding gingen we op pad! Zie hieronder het resultaat!

Familie

Familieshoot

Wauw! Een echtpaar is 65-jaar getrouwd en één van hun dochters vroeg míj of ik dit feest wilde bijwonen als fotograaf! Dit zou mijn eerste klus gaan worden, natuurlijk vond ik dit ontzettend spannend. Tijdens het feest mocht ik een aantal familie- en gezinsfoto’s maken en ook wat sfeerfoto’s van het feest.