Hendriët Boelhouwers

"Een sfeer creëren waarin rust en plezier voorop staan"​​​​​​

Hi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Mijn naam is Hendriët Boelhouwers en ben sinds 2017 actief met fotograferen! Vanaf het begin vind ik het zo belangrijk dat degene die voor mijn camera staat, zichzelf kan zijn en zichtbaar ontspannen is. Dit heeft mij gemotiveerd om te leren om een sfeer te creëren waarin rust en plezier voorop staan. Als je voor mijn camera verschijnt, zal ik veel aanwijzingen en opdrachten geven die aansluiten bij hoe jij bent. Voorafgaand en tijdens de fotoshoot leren we elkaar steeds beter kennen, zodat je steeds meer jezelf kan zijn.

"Ik was altijd al het zusje van"​

Toen ik als fotograaf startte, was het al snel duidelijk wat mijn naam voor mijn bedrijf moest gaan worden. Als jongste van zes kinderen was ik altijd al ‘het zusje van’.

1U2A3388
1U2A9848

"In de eerste periode durfde ik alleen mijzelf als model te gebruiken"

Mijn passie voor fotograferen heb ik  ontdekt, nadat ik van mijn allerliefste man een spiegelreflexcamera kreeg. Sindsdien zijn mijn spiegelreflexcamera en ik onafscheidelijk (en mijn man en ik trouwens ook). In de eerste periode durfde ik alleen mijzelf als model te gebruiken. Zo ben ik tientallen keren de natuur in gegaan met mijn statief. Nadat ik meer controle kreeg over mijn camera en vertrouwen kreeg in mijn kwaliteit, ging ik mijn familie en vrienden vragen zodat ik zelf achter de camera kon beheren. Toen heb ik mogen ontdekken, hoe tof het is om mijn eigen foto’s te creëren. Inmiddels fotografeer al een tijd professioneel. Elke keer weer is het zo tof om mijn gecreërde perspectief vast te leggen.